thomas logo

info@thomax-vzw.be   |   thomax   |   thomas & maxx   |   langer thuis - niet alleen

Thomas en Maxx
 

 

Dit zijn Thomas en Maxx

Hoi! Wij zijn Thomas en Maxx, allebei trotse SMs'ers (Smith Magenis syndroom!). Wat veel mensen niet weten, is dat we een zeldzame én unieke beperking hebben.

We zien er misschien wat anders uit en hebben al eens rare kuren, maar ook wij horen er graag bij. In de praktijk belanden wij SMs’ers vaak in een specifieke opvang. Het liefst van al wonen we echter bij mama en ons gezin, in onze vertrouwde buurt! We doen dolgraag een babbeltje met de mensen, willen voortdurend nieuwe dingen ontdekken of springen graag eens binnen bij de buren. Net als iedereen. Gelukkig zijn onze mama's elkaar tegengekomen en zijn ze op zoektocht gegaan om ons een thuis te geven in onze eigen buurt. Voor altijd!

Thomas en Maxx zien het zo!

Onze mama’s hebben dé oplossing gevonden om ons de klok rond aandacht en zorg te bieden, samen met familie, vrienden en buren.

In ruil voor een leuk gesprek of een flinke babbel, kan je vanaf nu ook bij ons terecht voor allerhande activiteiten. Zoek je bijvoorbeeld een tuin waar je kinderen kunnen spelen? Zit de bib vol en kan je thuis niet studeren? Bij ons is er vast nog wel een bureau om aan te werken. Ook voor een vergadering kan je altijd bij ons terecht. We zijn er zeker van dat ook jij ons iets hebt te bieden.

Thomas en Maxx zijn op zoek naar jou!

Elk initiatief is voor ons een kans om nieuwe mensen te leren kennen en samen iets leuks te doen.

Misschien neem je één van ons graag eens mee naar de markt? Misschien kunnen we even komen buurten? Kunnen we niet samen naar ’t theater, een musical of namiddagconcert? Heb je zin om een spelletje te kaarten? Spring gerust binnen … wij winnen toch!
’t Zijn de kleine dingen die veel betekenen, zeker wanneer we ze samen kunnen doen. Zo zie je maar, ONS netwerk is niet virtueel. Onze deur staat altijd open en ...... jij vindt vast de weg om ons beter te leren kennen.

 

f Langer thuis, niet alleen

info@thomax-vzw.be
rekeningnummer:
BE28 7360 1765 9320

thomax vzw | Maatschappelijke zetel: De Costerstraat 37 - 2140 Borgerhout | BTW: 0632.947.665